Automatiserade flöden för e-handel

Skicka data, trigga arbetsflöden och automatisera arbetsuppgifter. Med Kroconnect gör du din e-handel enklare och mer effektiv genom en central hub för dina integrationer.

Kroconnect - automatiserade arbetsflöden för e-handel

Hur fungerar det?

Ett flöde startar i och med att en händelse inträffar i din webbutik, i ditt affärssystem eller i en annan app. Det kan också röra sig om en schemalagd återkommande utlösare som du ställt in i Kroconnect.

Data från den utlösande händelsen skickas vidare till de andra anslutna integrationerna i ditt flöde.

Exempel på flöden:

  • En order från en webbutik går vidare och registreras i ert ekonomisystem.
  • Produktdata som uppdaterats i ert affärssystem skickas till en eller flera webbutiker.
  • När en vara säljs över disk i er butik uppdateras lagersaldot i webbutiken.
Automatiserade arbetsflöden för e-handel
Automatiserade arbetsflöden för affärssystem

Skalbart

Du kan alltid lägga till eller ta bort integrationer till ditt konto. Du kan också öka eller minska omfattningen, t.ex. antal ordrar på en månad, efter behov.
Då du debiteras månadsvis betalar du alltid för det du använder

Villkorsstyrda händelser

Du kan skapa logik och skapa regler för vilken, eller vilka, händelser som ska ske i flödet. Du kanske vill göra inköpsansvarig uppmärksam på om en vara kommer under ett visst lagersaldo i samband med en försäljning? Använd villkor som ordervärde, kundens adress, lagersaldo etc.

Är du nyfiken på automation för din e-handel? Vill du ha möjlighet att skicka och ta emot information om ordrar, kunder, produkter, lagersaldon, leveranser och betalningar mellan olika system?

I den här artikeln förklarar vi lite av vad Kroconnect är, vad som döljer sig under huven och vad du kan använda tjänsten till.

Nu finns stöd för settlements med Klarna och/eller Stripe i Kroconnect. Automatisera processen med bokföring av utbetalningar från din betalleverantör.

En utökad mappningsfunktion i json-format möjliggör skräddarsydda flöden med kraftfull logik. Denna finns nu tillgänglig när ordrar skickas från WooCommerce till Fortnox.

Under maj har vi bland annat lagt till stöd för att kunna synka enskilda ordrar från WooCommerce. Vi har också lagt till ett nytt API-anrop som gör det möjligt att radera relationen mellan ett artikelnummer och en produkts id.

Pluginet Kroconnect WooCommerce Connector har också uppdaterats med utökade möjligheter gällande egen information och data vid synkronisering av produkt- och orderdata från WooCommerce.