Nyheter / Ny logik för frakthantering och förbättringar i VendoPRO, Visma.net och Fortnox.

Ny logik för frakthantering och förbättringar i VendoPRO, Visma.net och Fortnox.

Slutet av 2023 gick till stor del till att arbeta med det kommande stödet för frakthantering i Kroconnect, där integrationen till TA-systemet Fraktjakt är först ut.

Utöver det lanserades förbättringar och uppdateringar i integrationerna för VendoPRO, Visma.net och Fortnox.

Mycket av det arbete vi gjorde i slutet av förra året var förberedande jobb inför den kommande lanseringen av stöd för frakthantering i Kroconnect. Ny logik som innebär en integration till TA-systemet Fraktjakt.

Vi ser verkligen fram emot lanseringen av den nya tjänsten som vi hoppas ska kunna gå live under februari månad.

Som vi skrivit tidigare så kommer du med pluginet Kroconnect WooCommerce Connector enkelt integrera Fraktjakt med din webbutik. Men integrationen är skapad via Kroconnect, som kommer vara själva motorn för all funktionalitet.

Läs mer om integrationen och hur du kan anmäla dig som pilotkund här. På samma sida kan du också anmäla dig till vårt nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad om utvecklingen.

Förbättringar till VendoPRO

Vår VendoPRO-integration har uppdaterats så att det nu skapas en ordernotering i WooCommerce när en order har hanterats.

Uppdatering i Visma.net

Visma.net integrationen har uppdaterats så att vi nu använder v3 av deras API för för logik gällande autentisering och order.

Faktura i Fortnox

Vi har nu stöd för att kunna skicka order från WooCommerce till Fortnox så att den endast skapas som en faktura i Fortnox system.

Ny logik för frakthantering och utökad funktionalitet

Relaterade inlägg

Senaste inläggen