Nyheter / Nyheter juni – stöd för settlements

Nyheter juni – stöd för settlements

Nu finns stöd för settlements med Klarna och/eller Stripe i Kroconnect. Automatisera processen med bokföring av utbetalningar från din betalleverantör.

En utökad mappningsfunktion i json-format möjliggör skräddarsydda flöden med kraftfull logik. Denna finns nu tillgänglig när ordrar skickas från WooCommerce till Fortnox.

Vi kan nu stolt meddela att vi har stöd för settlements (payouts/utbetalningar) i Kroconnect. Först ut med stöd för detta är betalningar via Klarna och/eller Stripe. Genom den här typen av integration kan du nu automatisera processen med bokföring av utbetalningar från din betalleverantör.

Under våren har vi jobbat på en mappningsfunktion i json-format. Den möjliggör skräddarsydda flöden med kraftfull logik. Mappningsfunktionen finns nu tillgänglig när ordrar skickas från WooCommerce till Fortnox.

Vi har gjort vissa förbättringar kring logiken i hur titel och beskrivande förklaring sparas i loggning. Det här för att göra det lättare att läsa loggar i Kroconnect webapp/kundportal framöver.

Webapp

Alla tidsangivelser visas nu i användarens lokala tidszon. Även sökningar i loggen med tidsfilter kommer nu att vara i användarens lokala tidszon.

Ett problem med att authentication tokens från Auth0, den service vi använder för inloggning/användarhantering, inte uppdaterades ordentligt har fixats. Användaren kommer nu att loggas ut automatiskt om något fel, eller undantag, angående tokens inträffar.

WooCommerce plugin

Det finns nu även möjlighet att trigga att en order skickas på olika hooks eller orderstatusändringar via pluginet. Tidigare användes endast WooCommerce webhooks för det här.

Nu visas ordernummer från Specter i ERP-ordernummerkolumnen även om beställningen skickades via gamla Specter-pluginet.

Nyheter juni - stöd för settlements med Klarna och Stripe

Relaterade inlägg

Senaste inläggen