Nyheter

På den här sidan kan du följa utvecklingen av Kroconnect. Här presenterar vi nyheter, nya integrationer och samarbeten.

Är du nyfiken på automation för din e-handel? Vill du ha möjlighet att skicka och ta emot information om ordrar, kunder, produkter, lagersaldon, leveranser och betalningar mellan olika system?

I den här artikeln förklarar vi lite av vad Kroconnect är, vad som döljer sig under huven och vad du kan använda tjänsten till.

Automation för e-handel

Nu finns stöd för settlements med Klarna och/eller Stripe i Kroconnect. Automatisera processen med bokföring av utbetalningar från din betalleverantör.

En utökad mappningsfunktion i json-format möjliggör skräddarsydda flöden med kraftfull logik. Denna finns nu tillgänglig när ordrar skickas från WooCommerce till Fortnox.

Nyheter juni - stöd för settlements med Klarna och Stripe

Under maj har vi bland annat lagt till stöd för att kunna synka enskilda ordrar från WooCommerce. Vi har också lagt till ett nytt API-anrop som gör det möjligt att radera relationen mellan ett artikelnummer och en produkts id.

Pluginet Kroconnect WooCommerce Connector har också uppdaterats med utökade möjligheter gällande egen information och data vid synkronisering av produkt- och orderdata från WooCommerce.

Nyheter maj - synka enskilda ordrar från WooCommerce

Under månaden har vi bland annat släppt ny logik för hur ordrar, produkter och leveranser kan mappas mellan system. Det här gör att vi i högre utsträckning kan erbjuda skräddarsydda arbetsflöden i Kroconnect.

Vårt plugin Kroconnect WooCommerce Connector har också blivit uppdaterat med förbättrad navigation.

Utöver det har det även gjorts vissa generella förbättringar i Kroconnect under månaden.

Skräddarsydda arbetsflöden - aprilnyheter Kroconnect