Nyheter

På den här sidan kan du följa utvecklingen av Kroconnect. Här presenterar vi nyheter, nya integrationer och samarbeten.

Slutet av 2023 gick till stor del till att arbeta med det kommande stödet för frakthantering i Kroconnect, där integrationen till TA-systemet Fraktjakt är först ut.

Utöver det lanserades förbättringar och uppdateringar i integrationerna för VendoPRO, Visma.net och Fortnox.

Ny logik för frakthantering och utökad funktionalitet

Vi utvecklar för närvarande en Fraktjakt integration för WooCommerce. Boka frakt, ladda ner fraktetiketter och spåra frakt direkt från WooCommerce eller Kroconnect.

De grundläggande funktionerna är på plats och vi håller i skrivande stund på att ytterligare utveckla och förbättra dessa. Vi välkomnar synpunkter och idéer och söker även pilotkunder som vill testa integrationen.

Fraktjakt integration woocommerce

Bättre kontroll kring din bokföring för dig med Fortnox och som säljer till flera länder, där One Stop Shop (OSS) behöver konfigureras i Fortnox.

Logiken i mappningen för arbetsflöden har utökats, där det nu går att villkora och styra ännu mer vad som ska uppdateras eller ej.

Nyheter One Stop Shop (OSS) Fortnox

Är du nyfiken på automation för din e-handel? Vill du ha möjlighet att skicka och ta emot information om ordrar, kunder, produkter, lagersaldon, leveranser och betalningar mellan olika system?

I den här artikeln förklarar vi lite av vad Kroconnect är, vad som döljer sig under huven och vad du kan använda tjänsten till.

Automation för e-handel

Nyhetsbrev

Vill du hålla dig uppdaterad om information och nyheter för Kroconnect? Prenumerera på vårt nyhetsbrev så skickar vi information om nya funktioner och integrationer direkt till dig.