Nyheter / Nytt hos Kroconnect i april

Nytt hos Kroconnect i april

Under månaden har vi släppt ny logik för hur ordrar, produkter och leveranser kan mappas mellan system. Det här gör att vi i högre utsträckning kan erbjuda skräddarsydda arbetsflöden för varje enskild kund som använder Kroconnect. Vi utgår från olika “standardmallar” som våra kunder kan använda, men om man har specifika behov så finns även möjligheten att börja från scratch med ett tomt flöde.

WooCommerce plugin

Vårt plugin Kroconnect WooCommerce Connector har också fått en uppdatering. Version 1.1.0 lägger till en ny menylänk i WordPress admin kallad Kroconnect. Här finns info om hur du som kund kan kontakta support, samt ta dig till Kroconnects webbapp för att se dina inställningar och söka i loggar.

Pluginet gör det också möjligt att visa ordernumret från affärssystemet (SpecterVisma.net och Fortnox) i en ny kolumn på översiktssidan för ordrar i WooCommerce. Den här funktionen kontrolleras i pluginets inställningar.

Fix och förbättringar

Vi har även gjort vissa generella förbättringar i Kroconnect under månaden:

  • Produktsynk WooCommerce till andra system – ändring av produktvarianter i WooCommerce triggar nu en synk.
  • Produktsynk WooCommerce till andra system – möjlighet att hämta data från en Kroconnect-utökning av WooCommerce API (om detta existerar).
  • Produktsynk till WooCommerce – tidigare förutsatte vi viss enhet för dimensioner och vikt. Nu gör vi ett anrop till Woocommerce för att hämta aktuell enhet och därefter konverteras värdet till använd enhet.
  • Produktsynk Specter till andra system – vi hanterar inte längre produkter som flaggats som raderade.
  • Produktsynk till Specter – en fix så att korrekt encodning används för produktnamn och andra parametrar.
  • Orderdata till Visma och Fortnox – skicka priser med decimaler på korrekt sätt.
  • Använd korrekt datumstämpel till Fortnox. tidigare användes UTC, men Fortnox använder lokal tid.
Skräddarsydda arbetsflöden - aprilnyheter Kroconnect

Relaterade inlägg

Senaste inläggen