Kroconnect Visma.net - WooCommerce integration

Integrera Visma.net med WooCommerce. Genom att ha en integration mellan ditt affärssystem och din e-handel får du större kontroll.

Med automatiserade arbetsflöden för orderdata, lagersaldo och orderstatus undviker du dubbelarbete.

Synkronisera orderdata från WooCommerce till Visma.net

Synkronisera orderdata från WooCommerce till Visma.net.

När en kund gör ett köp in din WooCommerce-butik skickas informationen över till Visma.net. Där skapas en ny order, en faktura eller både order och faktura.

Synkronisera orderstatus från Visma.net till WooCommerce

Synkronisera orderstatus från Visma.net till WooCommerce.

Kroconnect gör kontroller mot Visma.net för att se om det finns uppdaterade ordrar. Om det finns färdigställda ordrar i Visma.net överförs denna information till WooCommerce och ordern får då status Färdigbehandlad.

Denna synkronisering gäller även beställningar som avbryts via Visma.net, som då också blir avbrutna i WooCommerce.

Du som användare bestämmer, inom de tidsintervaller som tillåts av den plan du har valt, hur täta dessa kontroller ska vara.

Synkronisera lagersaldo från Visma.net till WooCommerce

Synkronisera lagersaldo från Visma.net till WooCommerce.

Lagersaldot styr du via Visma.net. De ändringar du görs där skickas till WooCommerce där lagersaldot också uppdateras. På sätt undviker du att antal produkter du har i lager skiljer sig mellan systemen och slipper uppdatera på fler ställen.

Jag vill veta mer

I dagsläget är onboarding-processen manuell. Vill du komma igång med en integration kan du anmäla ditt intresse via formuläret så återkopplar vi så snart som möjligt.

När du hör av dig via formuläret kommer du även få en inbjudan till vårt nyhetsbrev. Du behöver aktivt bekräfta detta och läggs inte till i någon lista mot din vilja.

Anmäl intresse

Få mer frihet, mer kreativitet och mer framgång med automatiserade lösningar.

Genom att använda kontaktformuläret förser du oss med personuppgifter. Om du är intresserad att veta mer om hur vi hanterar personuppgifter läs mer här.

Notera att du kommer få ett mail där du ombeds bekräfta att du vill få vårt nyhetsbrev. Du behöver aktivt bekräfta detta och läggs inte i någon lista mot din vilja.