Integrationer / Google Sheets / Google Sheets – WooCommerce

Kroconnect Google Sheets - WooCommerce integration

Integrera Google Sheets med WooCommerce och gör ändringar i en större mängd produkter med ett enda klick. Genom att skapa ett kalkylark i Google Sheets där du listar din produktdata kan du göra dina ändringar och sen synkronisera dessa med en eller flera WooCommerce-butiker med ett klick.

Integrera Google Sheets med WooCommerce
Synkronisera Google Sheets till WooCommerce

Synkronisera priser från Google Sheets till WooCommerce

Ändra priser på en större mängd produkter samtidigt. Du listar dina produkter i ett kalkylblad i Google Sheets där du gör alla dina ändringar. Genom ett klick skickar du sen över denna data till WooCommerce där priserna uppdateras. Till en eller flera butiker.

Synkronisera produktdata från Google Sheets till WooCommerce

Att ändra produktdata på en större mängd produkter är något som kan vara väldigt tidskrävande och ibland stressigt. Med integrationen mellan Google Sheets och WooCommerce kan du lista alla dina produkter i ett kalkylblad där du kan förbereda och göra klart alla dina ändringar innan någon produkt uppdateras.

Det kan som exempel röra sig om att lägga till attribut som färg eller storlek på variabla produkter. Du kan också lägga till helt nya produkter eller skapa nya kategorier för en större mängd produkter. Med ett klick skickar du sen över denna data till WooCommerce där produktdatan uppdateras, i en eller flera butiker.

Räkna ut ditt pris